icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De leukste vakantiekampen in 't Gooi en omgeving

29 april 2021
Op kamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Bekijk de leukste vakantiekampen voor kinderen mét en zonder overnachting hier...
Kampen voor kinderen in de zomervakantie

Summer Camp in Blaricum en Hilversum (4+)

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Hilversum en Blaricum van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.
Meld je nu aan  Watersportweken (7-15 jr)

Bij Sail Today gaan de kinderen een week lang plezier maken en de beginselen leren van watersporten zoals kiten, zeilen, windsurfen en suppen. Kinderen in de leeftijd 7 t/m 15 jaar worden ingedeeld in groepen van hun eigen leeftijd en worden door instructeurs begeleid. Check alle info op de site Flight Zomer Camp (7+)

Op zoek naar een vet sportief en gezellig zomer dagkamp voor de kids van 7 tot 15 jaar? Meld je aan voor Flight Camp 2021 in de zomervakantie. Flight Camp is het coole jump en outdoor sports camp in Hilversum. Check snel alle activiteiten!
Meer informatie Musical4Daagse (6+)

De Musical4daagse gaat deze zomer door! Hou jij van zingen, dansen en acteren? Meld je dan aan bij de Musical4daagse bij Theater Singer in Laren en maak een musical in 4 dagen voor écht publiek. Geen ervaring nodig!
Check alle info


Supercool Teen Camp (11+)

Speciaal voor jongeren vanaf 11 jaar is er een te gek summerschool programma op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Meld je aan

Trainen als Oranje

Wil jij leren aanvallen als Lieke, verdedigen als Matthijs, keepen als Sari, dribbelen als Frenkie en scoren als Vivianne? Dat kan! Kom aankomende zomervakantie naar de KNVB Voetbalkampen! Let op: voor de zomervakantie zijn er alleen nog plekken beschikbaar in de week van 30 augustus t/m 3 september. Mocht je dan niet kunnen? Schrijf je dan alvast in voor de herfstvakantie!
Meer info & aanmeldenToffe dagkampen

Vijf dagen leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes en lekker thuis slapen. Dat zijn de Vinea Dagkampen in de zomervakantie in Bussum! Er is keus uit diverse thema’s, van Science tot VR World. Een week om nooit te vergeten!
Meer info en aanmeldenClub Adventure zomerkamp

Zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar
Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp.
Ontdek de zomerkampenSummer Camps Holland

Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.
Meer info over alle vakantiekampen


Mad Science zomerkamp

Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!

Bekijk hier data & korting
Ubuntu Voetbalkampen (4+)

Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)! Xapp ZomerKamp

De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp

Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar

Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie. Ontdek snel meer!Zeilkamp op de Loosdrechtse plassen (7+)

Als je aan 't Gooi denkt, denk je aan de Loosdrechtse plassen. Natuurlijk dé plek om te leren zeilen. Zoek jij nog een gezellig zeilkamp? Check onze site voor de leukste zeilscholen rondom de Wijdemeren. Er zijn er genoeg!
Ja, ik wil op zeilkamp 

Nog meer leuke kampen 

Welke kampen kunnen weer na lockdown ivm het coronavirus? Deze en andere kampen starten deze zomer weer. Op onze site vind je een overzicht van álle kampen voor jouw zoon of dochter bij elkaar.
Bekijk alle kampenTip: 
bekijk hier leuke uittips voor in de zomervakantie


Naar de website