Zomervakantie special

6 juli 2020
De leukste zomertips bij jou in de buurt! Yes... zomervakantie! Bekijk hieronder snel onze favoriete tips voor de komende weken!
De leukste uittips in 't Gooi in de zomervakantie
Een top uitdaging 
Wij zijn groot fan van het prachtige Klimbos Gooi Eemland met 7 klimroutes en wel 85 overgangen! Speciaal voor de kids vanaf 7 jaar is er het Junior Klimbos. Een leuk familieuitje voor in de vakantie. Durf jij de uitdaging aan?
Bestel snel je tickets >> 


Een 'must go' deze zomer!
Dit top uitje start met een boottocht, geniet van eerlijk eten en een relaxte eilandervaring. De kids kunnen lekker zwemmen, jeu de boules en badminton spelen en natuurlijk ook op avontuur in het spannende fort met 80 kamers!
Ja, hier wil ik bij zijn >>



Vervelen is géén optie
Coronel heeft een te gekke indoor kartbaan, een indoor lasergame arena, een midget glowgolf met 18 holes, en een spectaculaire escape room. Maar daar stopt het avontuur niet, want er is ook een indoor Klimbos! Waar kies jij voor?
Reserveer vooraf >>


Zomer op het Muiderslot
Plan deze vakantie een dagje Muiderslot en beleef geschiedenis in het echt! Doe de gratis kinder audiotour, ga mee op tuinsafari en nog veel meer. Check ook de spectaculaire roofvogelshow. En wat dacht je van een nachtje kamperen!
Bekijk alle activiteiten >>


Naar het pretpark
Gaan jullie deze zomer ook een dagje naar Speelpark Oud Valkeveen? Geniet van de grote speelweide met alle klimtoestellen, de verschillende attracties, het strand aan het Gooimeer en vergeet je picknick niet! Leuk voor alle leeftijden!
Naar Oud Valkeveen >>



Juffrouw Jansen
De perfecte plek om naar toe te gaan met de kinderen. Ontdek het leven op de (kinder) boerderij en geniet van alle lekkernijen op het fijne terras terwijl de kindjes heerlijk spelen in de speeltuin. Echt een aanrader!
Ja, daar gaan we heen >> 


Best pizza in town
Kids zijn vaak dol op pizza en pasta! Maar zit Italië er dit jaar niet in? Geniet dan deze zomer van de heerlijke Italiaanse gerechten bij Elefante Bianco in Laren. Een topplek, waar je met kinderen heel welkom bent!
Reserveer een tafel >> 


Zomermuseum
Speel samen de Oudhollandse spelletjes, vis naar verhalen, geniet van de waterpret bij Expeditie Waterwerken en beleef een dag vol avonturen bij het Zuiderzeemuseum.Wedden dat je tijd te kort komt! Veel plezier
Zuiderzeemuseum >> 


Panda speeldagen
Van spelen in de binnenspeeltuin, tot LED bowlen, 3D Fluorgolf of Lasergame en met mooi weer heerlijk spelletjes doen op het strand aan de overkant, terwijl papa en mama gewoon kunnen gaan werken. Hoe tof is dat?!
Naar Spelekids >>



Disco zwemmen in Bussum
In de zomervakantie kun je gezellig disco zwemmen bij de zwembad De Zandzee in Bussum! Reserveer een plekje want van 6 juli tot 16 augustus is het elke vrijdagavond feest. Let wel: een A-diploma en reserveren is verplicht.
Ik ben erbij... >>


Zomer in de bomen
Slingerend door de bomen bij Fun Forest kom je het ene na het andere avontuur tegen! Neem een beetje durf mee voor de langste ziplines van dit klimbos en eindig met een vrije sprong naar beneden. Fun voor de hele familie!
Klimmen maar >> 


Korting op je vakantiekamp
Wil jij deze zomer een te gek sportkamp beleven in regio ’t Gooi? Dan zijn de sportkampen van Sportivun de ideale manier om helemaal los te gaan in de zomervakantie. Bekijk snel het grote aanbod met verschillende kampen!
Ontvang Kidsproof korting >> 



Sail Today 
Is jouw kind gek op water? Dan is het zomerkamp van Sail Today echt te gek! Je leert er zeilen, windsurfen, suppen en kitesurfen en dat alles in een week! Reserveer snel je plek.
Boek snel >>


Summer Fortival 
Boogschieten, kraampjes, een mini Landrover besturen, een cool kanon... Bij het prachtige Fort Uitermeer kun je deze zomer toffe kinder-activiteiten doen.
Yes, dit is leuk... >>


6 x Test je kennis 
Kinderen zijn dol op natuur. En is jouw kind een echte dierenvriend? Wie weet schuilt er dan een echte Ranger in hem of haar... Test samen je kennis met de quiz en vind het uit!
Naar de quiz >>


Inspecteer & win 
Museuminspecteurs? Dat zijn géén strenge mannen met een vergrootglas. Het zijn juist kinderen, zoals die van jou, die hun mening geven over een museum. Het maakt jullie bezoek nog leuker én je kunt er prijzen mee winnen!
Hoe werkt het? >>




Rijksmuseum weer open 
Ontdek deze zomer het Rijksmuseum en krijg een familiegids kado. Dit is een mooi en grappig doe-boek. Het daagt uit te voelen, stickeren en te ontdekken; over kunst, geschiedenis en elkaar. Toegang kinderen tot en met18 jaar gratis.
Naar het Rijksmuseum >> 


Vondelingen in Stadsarchief
In de familietentoonstelling Vondelingen in het Stadsarchief, worden 6 verhalen verteld van vondelingen die rond 1800 in het Aalmoezeniersweeshuis woonden. Een tentoonstelling over moederliefde, de zorg voor elkaar en armoede.
Meer over vondelingen >>


Vlieg mee terug in de tijd
Kind zijn in oorlogstijd, hoe was dat eigenlijk? Eng? Spannend? Kon je naar school of moest je binnen blijven? In Het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam ontdek je hoe het ging in WOII. Stap terug in die tijd en beleef het mee!
Stap maar in >> 



Spannende bosfiguren 
Leer alles over het joodse leven en haar tradities in het Kindermuseum van het JHM in Amsterdam. Bak broodjes in de koosjere keuken, maak samen muziek, leer Hebreeuws in de study of teken en droom weg in het Droombos!
Naar het Droombos >> 


Vlieg mee deze zomer 
Wij komen graag bij Luchtvaart- museum Aviodrome. Ontdek het zelf deze zomer! Meer dan 100 vliegtuigen. Neem plaats in de Boeing 747 Jumbo Jet, ontdek de mooie speeltuinen, beleef de 4D film en haal je vliegbrevet!
Gratis met museumkaart >>