Bussum op IJsTerug naar het overzicht

Bussum op IJs

Brinklaan 35
Bussum
Openingstijden 6 december 2019 - 5 januari 2020
Zie actuele openingstijden op de website
Prijs Kabouters schaatsen al vanaf €5, overige tarieven zie website
De schaatsbaan in Bussum is open van 6 december tot 5 januari 2020. Kom gezellig schaatsen!

Dit jaar is er weer een nieuwe editie van 'Bussum op IJs', dat worden dertig dagen genieten van ijspret in het hart van Bussum!

Kabouterschaatsen
Ook dit jaar bij Bussum op IJs is er op de zaterdag- en zondagochtend tussen 9 - 10 uur ruimte voor kabouterschaatsen. De baan is dan speciaal voor de kleine schaatsers (t/m 6 jaar) geopend, zodat ze in alle rust kunnen oefenen. En natuurlijk supergezellig om met leeftijdgenootjes op het ijs te staan! Daarna lekker opwarmen in de brasserie met warme chocolademelk. €5 per kabouter, begeleiders hoeven niet te betalen. Doe je kabouter in ieder geval handschoenen aan!

Lessen
Ook dit jaar organiseert Bussum op IJs schaatslessen in de kerstvakantie in samenwerking met Duosport. Aan het eind van elke schaatscursus ontvang je een echt schaatsdiploma!

Vrijschaatsen
Het vrijschaatsen is elke doordeweekse dag van 15.15 tot 18.00 uur. Op woensdag en in het weekend kun je extra lang vrij schaatsen! Klik op de roze websitebutton voor meer info. 

Verjaardagsfeestje
Je kunt hier ook je verjaardagsfeestje vieren met taarten en frietjes! De verhuur van schaatsen is in de prijs van €12,50 inbegrepen. Het is zelfs mogelijk om een schaatsles te boeken voor je feestje. Vraag naar de mogelijkheden. Je vindt alle gegevens op de website, klik hieronder eenvoudig door via de paarse button.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: bekijk hier meer leuke uittips in de kerstvakantie in 't Gooi!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs