Bekijk Films ThuisTerug naar het overzicht

Bekijk de mooiste kinderfilms van het Filmtheater Hilversum via Picl online thuis!
Helaas zijn de bioscopen weer gesloten en zit een lekker dagje bioscoop er niet in. Maar dat betekent niet dat je de leuke films van het Filmtheater Hilversum niet kan bekijken!

Het Filmtheater biedt namelijk super leuke films online aan!

Zo kan je toch nog genieten van een leuke film, maar dan wel coronaproof. Er zijn veel verschillende films zoals:

Kapsalon Romy
Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Prachtige jeugdfilm over dementie die je weet te ontroeren én amuseren.

Marona
“Iedereen heeft recht op liefde en een lekker bot.” Dat vindt Marona, een snoezige straathond met een hartvormig neusje. In haar laatste momenten denkt ze terug aan haar leven. Aan de schattige puppy die ze ooit was en aan al haar baasjes van wie ze onvoorwaardelijk heeft gehouden: een acrobaat, een bouwvakker en een klein meisje dat beloofde om er altijd voor haar te zijn. Met haar lieve en vrolijke karakter bracht Marona in elk huis waar ze woonde plezier en liefde.

Yakari
Deze animatiefilm brengtje de wildste avonturen van het kleine Sioux jongetje genaamd Yakari.Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Nadat hij de gave om te spreken met dieren heeft ontvangen van Grote Adelaar, doorkruist hij op eigen houtje de prairie. Vind hij de weg terug...?

Benieuwd naar het gehele aanbod? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en de films!Tip: neem ook eens een kijkje tussen de leukste blogs van kidsproof!

Filmtheater Hilversum

Herenplein 5
1211 DR Hilversum
Openingstijden 24/7 Prijs €8,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips