Kamperen op PampusTerug naar het overzicht

Slaap een nacht op een duurzaam en onbewoond eiland vol met geschiedenis!
Beleef een magische nacht op Forteiland Pampus. Om je heen het nachtelijke geluid van kabbelend water, geritsel door het gebladerte en af en toe de roep van een vogel. Je slaapt onder duizenden sterren en ziet in de verte de flonkeren lichtjes van de skyline van het vaste land. Wat een rust, wat heerlijk!

Op een vrijdag of zaterdag voor de luxe van een Zomerlicht-diner vooraf? Of zou je liever op een doordeweekse avond komen? En dan iets eenvoudigs (maar ook super lekkers) bij je tent geserveerd krijgen? Voor het ontbijt zorgen ze ook! Kids mee? Dan zetten ze er een extra tentje bij. Mini-vakantie op Pampus!

Kamperen met een tent op Forteiland Pampus is helaas niet (meer) mogelijk. Dit heeft te maken met de vergunningen. Het alternatief is gevonden en minstens zo fantastisch! Vanaf nu liggen er prachtige zeiltjalken in de haven van Pampus. Ze zijn voorzien van comfortabele slaaphutten. Het verblijf op Pampus blijft hetzelfde en net zo magisch: varen vanuit Muiden, heerlijk dineren, relaxen op het eiland, dwalen door het verduisterde fort, turen naar de sterren, spelletjes spelen, zwemmen en ontbijten. En nog steeds ga je ’s avonds nog net zo heerlijk onder zeil, alleen nu ook letterlijk. Van tentdoek naar scheepszeil!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Tip: neem ook eens een kijkje tussen alle zomerkampen in 't Gooi!

Forteiland Pampus

Herengracht 68
1398 AD Muiden
Openingstijden Mogelijk tijdens de zomermaanden Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips