icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Wandeling met opdrachtenTerug naar het overzicht

Ontdek de natuur met mooie verhalen en leuke opdrachten voor kinderen!
Wandelen jullie ook graag? Spelen in de bossen, klimmen in bomen en samen op ontdekking? Dan heb ik hier weer een leuke tip: je krijgt nu een gratis doe-pakketje met twee kleuterwandelingen door het Spanderswoud in Hilversum en bij de Schaapskooi in Blaricum als je nu donateur wordt van het Goois Natuurreservaat.

Wat is het toch heerlijk dat we vanuit elke plaats in het Gooi zó in de natuur zijn. De schaapskudde én de verse lammetjes lopen ook weer op de hei en de bomen en vele planten en bloemen komen tot bloei. 

Twee wandelroutes voor kleuters
Speciaal voor kleuters vanaf 4 jaar heeft het Goois Natuurreservaat twee leuke kleuterroutes ontwikkeld. Aan de hand van vragen en opdrachten kom je meer te weten over de dieren op de heide. Extra leuk: als je nu donateur wordt van het Goois Natuurreservaat, krijg je het doe-pakketje met de twee kleuterroutes cadeau!

Hoe het werkt
De kleuterpaden zijn speciaal gemaakt om een wandeling voor kinderen van 4 tot 6 jaar aantrekkelijk te maken. Daarbij is de Wegwijzer (deze routekaart zit in elk pakketje) voor de ouders een onmisbaar hulpmiddel om de kleuterpaden te lopen. Ook staan er leuke verhaaltjes bij die je kunt voorlezen. Bij ieder diertje staat een verhaaltje met opdracht. In het ‘Doe-boekie’ zelf staan ook leuke opdrachten en spelletjes.

Word nu donateur en ontvang het doe-pakketje gratis!
Wij zijn dol op de Gooise natuur en genieten er dagelijks van. Natuurlijk willen we ook dat dat zo blijft, daarom steunen wij het Goois Natuurreservaat. Meld je vandaag nog aan via de website van het GNR, dat kan al vanaf € 2,50 per maand, bovendien ontvang je het pakketje dan gratis bij je thuis. Namens het GNR alvast heel veel dank voor je steun… en heel veel wandelplezier met je (klein-)kids!

Ik wil lid worden, klik op de roze website button!

Goois Natuurreservaat

Nieuwe Meentweg 2
1217 DZ Hilversum
Openingstijden Alle dagen Prijs Gratis bij een donateurschap Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

De leukste tips