Een dagje de boer helpenTerug naar het overzicht

Trek je laarzen aan en help een dagje mee op de boerderij bij Hoeve Ravenstein!

Het leven als boer is leuk, maar hard werken. Daarom kan boer Arnold jouw hulp goed gebruiken. Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om te leven als boer. Kom dan een dagje meehelpen op de Boerderij van Hoeve Ravenstein.

Meehelpen op Hoeve Ravenstein

Je mag boer Arnold echt meehelpen met het verzorgen van de koeien en kalfjes. ‘s Zomers in het weiland en ‘s Winters in de stal. Uiteraard zijn er nog genoeg andere boerderij klusjes te doen, zoals het voeren van de ezel en geiten, het erf vegen, een rondje door het weiland lopen en door de moes- en pluktuin. Natuurlijk mag je als afsluiter ook even plaatsnemen op de trekker!

Vies worden mag! 

Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s zijn gewaarschuwd. Op de boerderij mag je namelijk vies worden! Meehelpen met de koeien voeren in het weiland geeft nog wel eens ‘vieze kleren’ en van het strooien van gedroogd gras bij de geiten kun je ‘stro-kriebels’ krijgen. 

Praktische informatie

Er kan geholpen worden op zaterdag 7 mei, 23 juli, 6 augustus en 22 oktober van 09:30 tot 10:00. Deelname bedraagt 3,- per kind. 

Doen jullie mee? Reserveer dan een plekje via de roze button!

Tip: Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Zaterdag 7 mei, 9, 16 en 23 juli, 6 augustus en 22 oktober van 09:30 tot 10:00 Prijs €3,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen.

Check onze zomertips!

De leukste tips