Voorjaar bij het MuiderslotTerug naar het overzicht

Kasteel Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA Muiden
Openingstijden 10:00-17:00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Er is van alles te beleven in de voorjaarsvakantie bij Kasteel Muiderslot, dus kom snel!
Het Muiderslot viert de voorjaarsvakantie! Er is van alles te beleven en… met een beetje geluk bloeien de eerste krokussen weer in de kasteeltuin!

Winterkasteel
Overwinteren in een kasteel spreekt tot de verbeelding. In sprookjesboeken ziet het er altijd prachtig uit. Gezellig zitten rond het haardvuur, kaarsen aan en heerlijk warm. Dat de realiteit soms heel anders was, zie en hoor je tijdens Winterkasteel. Neem een gratis audiotour én een dekentje mee en maak een reis door de wintertijd!

Creatieve workshops
In het Muiderslot hangen veel prachtige schilderijen. Genoeg inspiratie dus voor het maken van een eigen scheurschilderij. Dat kan in het Atelier op Zolder, elk dag tussen 12 en 15 uur. Lekker scheuren en plakken is leuk voor jong en oud! 

Theater
Voor én met peuters (2+) speelt Theaterduo Kees & Koos op 23 februari 2020 de vrolijke theatervoorstelling ‘Drakentongetje’. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen op woensdag en vrijdag in de voorjaarsvakantie kennis maken met het personage Arend van Ostende. Hij neemt de kinderen mee op valkenjacht, een eeuwenoude hobby van de bewoners van het Muiderslot. Deze activiteit is gratis.

Online tickets
Klik voor meer informatie én online tickets op de roze websitebutton!

Tip: In de buurt eten? Kom naar Restaurant Fort H!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs