Zomer in het MuiderslotTerug naar het overzicht

Deze zomervakantie wordt het weer een feestje bij het Muiderslot. Check de activiteiten hier!

Deze zomervakantie wordt een feestje bij het Muiderslot. Van kamperen, dineren en tekenen in de kasteeltuinen tot spetterende wateractiviteiten, muziek en workshops. Ook is er een tijdelijke presentatie over tropische planten die al sinds de 17e eeuw in Nederland te vinden zijn. Kom langs en geniet van bijzondere verrassingen.

Kamperen bij het Muiderslot

Altijd al eens een nachtje willen slapen bij een eeuwenoud kasteel? Het kan deze zomer! Kijk hier >>>

Beleef de kasteeltuinen

De historische kasteeltuinen van het Muiderslot vormen het decor voor tuinsafari’s voor kids. Ook kunnen kids hier meedoen met tie-dye workshops, creatieve workshops en een echte ridderbootcamp

Spetterende wateractiviteiten

Er zijn deze zomer leuke waterrondleidingen waarbij je droge voeten houdt, maar er zijn ook activiteiten waarbij je kleddernat kunt worden, zoals sup-tours over de vestinggracht (let op: is voor iedereen van 12+). Tijdens het Waterweekend op 20 en 21 augustus zijn er nog veel meer spellen met water.

Meer info

Wil je meer informatie of direct je kaarten reserveren, klik dan door naar de website van het Muiderslot via de roze button.

Kasteel Muiderslot

Herengracht 1
1398 AA Muiden
Openingstijden 9 juli t/m 28 augustus 2022 Prijs Afhankelijk van de activiteit Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen.

Check onze zomertips!

De leukste tips