Kortingsactie - Hans KlokTerug naar het overzicht

Ga met 50% korting naar deze spectaculaire familie show van Hans Klok & Friends in Soest!
Beleef de magie van Hans Klok & Friends met 50% korting via Kidsproof. Hans Klok & Friends is vanaf april 2022 te zien in een comfortabele theatertent in Maastricht, Eindhoven, Soest, Amsterdam en Rotterdam.

De voorstelling is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. En.. je kunt nu je kaartjes kopen mét Kidsproof korting! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. De ultieme familieshow!

De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. En via Kidsproof boek je je kaartjes hier met korting!Tentencomplex, foodtrucks en DJ

Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt.

Korting via Kidsproof
Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets met 50% korting via de roze websitebutton! De korting is al in de prijs verwerkt. 

Klik voor het boeken naar de site via roze button!

Hans Klok & Friends


Soest
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips!

De leukste uittips!

Lees hier de allerleukste uittips met kinderen!

Actieve uitjes, binnen- en buitenactiviteiten, naar het museum, de speeltuin, het zwembad of theater. Alle tips overzichtelijk voor je op een rij.
Kijk snel!

De leukste tips