Klimbos is weer open!Terug naar het overzicht

Het prachtige Klimbos Gooi Eemland is weer open, kom je ook?

Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is weer open, dus je kunt lekker klimmen in de meivakantie! Er zijn 7 routes en ca. 85 verschillende overgangen, die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Voor de jongere bezoekers vanaf 7 jaar is er speciaal het Junior Klimbos "Van Oranje". Goed voor als je met je arm gestrekt wel tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter haalt, van de andere routes. Dit Junior klimbos bestaat uit 3 routes en meer dan 35 overspanningen. Spektakel op 2 tot 5 meter hoogte!

De groene "De Kroning" route begint op ongeveer 3 meter boven de grond. Wie durft kan doorgaan tot maar liefst 22,5 meter hoogte op de zwarte route "Maximaal"! De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is zwart te uitdagend of te zwaar dan mag je een gemakkelijker route natuurlijk nogmaals klimmen. Check de website voor mee info over de routes en leeftijden!

Veiligheid heeft voor het Klimbos Gooi Eemland de hoogste prioriteit. Het park en de procedures zijn TüV gecertificeerd, volgens de Europese normering voor Klimbossen.

Online kaarten 
Reseverveer online je tickets voor het klimbos, klik op de roze button op deze pagina.

Tip: wist je dat je ook kinderfeestjes kunt organiseren in het Klimbos?


Klimbos Gooi-Eemland

Hoge vuurscheweg 11
3749 AB Lage Vuursche
Openingstijden Kijk voor actuele openingstijden op de website! Prijs zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is mei...!

Het is mei...!

Wat vind ik mei toch altijd een heerlijke maand, de lente hangt in de lucht, speeltuinen zijn weer open en lekker veel vrije dagen met Hemelvaart en Pinksteren.

... check hier onze eropuit tips!

Leuke tips