icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Familie-atelier op zondagTerug naar het overzicht

Gezellig met het hele gezin kunst maken, dat is pas leuk!
Grafisch Atelier Hilversum is een werkplaats voor ambachtelijke grafische technieken. Draaien aan eeuwenoude persen, zoeken in de bakken vol antieke letters en de geur van inkt nodigt uit voor het maken van je eigen kunstwerkje. Daarom opent het atelier elke laatste zondag van de maand haar deuren voor families, klein en groot, jong en oud, met of zonder kinderen om kennis te maken met het ambacht.
 
Kunstmakkers
Kunstmakkers is een groep enthousiaste kunstdocenten, geeft op eigen wijze vorm aan de inhoud van de workshop, zodanig dat de creatieve mogelijkheden binnen het kader van de druktechniek kunnen worden onderzocht door jong en oud. Een ware creatieve ontdekplaats! 
 
Meedoen? 
Je kunt eenvoudig vooraf reserveren door een mail te sturen naar kunstmakkers@gmail.com
 
Elke maand
Komt deze datum je niet uit, niet getreurd, dit familie-atelier is elke maand (muv augustus)! Houd onze Uitagenda goed in de gaten. De technieken waarmee gewerkt wordt is iedere keer een verassing.

Praktische info
Van 14.00 - 16.00 uur
Kosten €7,50 per persoon
 
Meer informatie
Wil je graag meer informatie, klik dan via de roze button door naar de website van Kunstmakkers.


Tip: volg ons ook via Facebook en ontvang dagelijks leuke uittips in 't Gooi!

Kunstmakkers

Noorderweg 96b
1221 AB Hilversum
Openingstijden Elke laatste zondag van de maand 14.00-16.00 uur Prijs €7,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips