Zomerprogramma Singer LarenTerug naar het overzicht

Ga deze zomer met de kids op ontdekkingstocht bij Singer Laren!

Kom deze zomer langs in de prachtige beeldentuin van Singer Laren. Het is voor iedereen een heerlijke plek om energie op te doen of juist even uit te rusten na het bezoek aan het museum. Kijk je ogen uit naar de bloemen, insecten en beelden die er te zien zijn. Kom je op zondag? Dan kun je er zelf als kunstenaar aan de slag. Op alle andere dagen kun je in het museum en de tuin op pad met een gratis ontdekkingstocht vol leuke vragen, weetjes en tekenopdrachten.

Open Tuinatelier- Iedere zondag

Bezoek je de beeldentuin op zondag? Ga dan zelf als kunstenaar aan de slag. Je krijgt de Singer Tuintas die gevuld is met verschillende tekenmaterialen. Wat ga jij maken? Een bloem, beeld of insect? Leef je uit en ontdek je talent! Aanmelden is niet nodig en je kunt komen wanneer jij wilt.

Op pad met een ontdekkingstocht 

Ontdek het museum en onze beeldentuin met een gratis ontdekkingstocht. Er zijn verschillende versies voor verschillende leeftijden (4+ en 7+). Een ontdekkingstocht helpt je bij het kijken naar kunst, staat vol vrolijke weetjes en (teken)opdrachten. Dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00u.

Early Birds @Singer 

Tijdens deze vroege ochtendopenstelling zijn families met kinderen die behoefte hebben aan een prikkelarm museumbezoek van harte welkom. De bezoekersaantallen en prikkels worden zoveel mogelijk beperkt en er zijn aangepaste rondleidingen en workshops. Deelname kost €2,50 per persoon. Zaterdag 28 augustus van 8.30 - 10.00u.

Wil je meer weten over het zomerprogramma bij Singer Laren? Klik dan op de roze button! 

Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Singer Laren

Oude Drift 1
1251 BS Laren
Openingstijden Deze zomervakantie Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen.

Check onze zomertips!

De leukste tips