• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Spelen bij Spelekids!Terug naar het overzicht

Kom deze zomer afkoelen of schuilen voor de regen in het indoor speelparadijs van Spelekids!

Toe aan airco of een schuilplaats van de regen deze zomer? Kom lekker spelen bij Spelekids in Loosdrecht!

Zomeruitje naar Spelekids
Op zoek naar een plek om te ontsnappen aan de warme zomerdagen? Bij Spelekids hebben ze de airco altijd heerlijk aanstaan! Kom lekker spelen, ravotten en plezier maken in de koele, comfortabele omgeving. Terwijl de temperaturen buiten stijgen, zorgen wij ervoor dat het binnen aangenaam fris blijft. Perfect voor een dag vol speelplezier zonder de hitte!

Spelen
Bij indoor speelparadijs Spelekids kunnen kids heerlijk klimmen, glijden, springen en ontdekken in de enorme speelstructuur met glijbanen, trampolines en ballenbakken. De speelervaring van de kinderen staat bij Spelekids natuurlijk op 1, maar ook de ouders en verzorgers worden niet vergeten. Voor hen is er lekkere koffie, gratis WiFi en een goede werkplek.

Peutergedeelte
Voor kleinere kinderen is er een aparte peuterzone. Kinderen tot drie jaar kunnen rustig afgeschermd spelen terwijl de ouders toezicht houden.

Loungehoek & buitenterras
Op de eerste verdieping kunnen de ouders of verzorgers van oudere kinderen rustig zitten. In het voorjaar gaat het buitenterras open en kunnen zij op het dakterras genieten van de zon terwijl de kinderen zich optimaal vermaken in Spelekids.

Horeca
Bij Spelekids zijn eigen consumpties niet toegestaan, maar er is een ruime keuze aan eten en drinken dat ter plekke gekocht kan worden. Tijdens de warme dagen kies je een lekker ijsje uit de Ice Cream Corner!

Klik op de roze websitebutton voor meer info en kaartjes.

Nog meer ideeen voor uitjes tijdens de zomervakantie? Bekijk onze het in onze Uitagenda!
 

Spelekids

Industrieweg 12
1231 KH Loosdrecht
Openingstijden Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag
10:00 - 18:00 uur
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in