icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Camping 't RiviertjeTerug naar het overzicht

Kampeer en geniet samen met het gezin van het leven op de boerderij, van heel dichtbij!
Camping 't Riviertje is een heerlijk rustige camping, tussen de weilanden met koeien. De boerderij is een melkveebedrijf met melkkoeien en een zorgboederij. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het speeltuintje en natuurlijk het boerderijleven van heel dichtbij meemaken. 

Leven op de boerderij
Koeien die gemolken worden, kalfjes die gevoerd worden en vooral zien hoe ze geboren worden. Het gras wordt gemaaid en opgeslagen voor het winterseizoen en er zijn kippen. Anja en Wim geven graag uitleg over hun werk!

In de omgeving kun je heerlijk zwemmen, roeien en vissen in de rivier. Op de camping is een blokhut ‘De Boerenkamer’ waar je verse eieren, ijsjes, afbakbroodjes en koffie kunt kopen. Er ligt een leesmap, krantje en allerlei informatie over de omgeving.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Neem ook eens een kijkje bij alle leuke en interessante blogs van Kidsproof 't Gooi!

Camping 't Riviertje

De Horn 6
1396 HT Abcoude
Openingstijden Aankomst iedere dag mogelijk (behalve zondag) tussen 13.00 en 18.00 uur Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips