Winactie KindervoorstellingTerug naar het overzicht

Ben jij klaar voor take-off? Win gratis kaarten voor de voorstelling van André het astronautje!

Winactie - wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor deze te gekke theatervoorstelling André het astronautje in het Huis van Eemnes op zondag 11 juni in de middag!

Meedoen is heel simpel:
- stap 1
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, wij verloten de kaarten onder onze nieuwsbrieflezers. Nog geen abonnnee? Meld je dan nog snel aan, klik hier >>>
- stap 2
Laat onder ons facebookbericht van de winactie weten dat je graag kans maakt, kijk hier >>>

That's it!

Wij maken de winnaar vrijdag 2 juni bekend.

Over de voorstelling
Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte? In 'André het Astronautje' onderzoekt een kleine jongen deze vragen vanachter zijn computer. Met behulp van het internet leert hij alles wat hij moet weten over de ruimte en bereidt hij zich voor op zijn reis naar de maan. Hij is druk in de weer op aardbol.com. Hij zoekt en klikt en het ene na het andere pakket wordt bezorgd. Uit één doos haalt hij de aarde, uit een volgende de loeihete zon. Het zonnestelsel ontstaat in vloeiende bewegingen, ondersteund door prachtige muziek. Objecten worden magisch mooi. De jongen bouwt en repareert, zo reist hij uiteindelijk met een zelfgebouwde raket naar de maan. Eenmaal op de maan gaat hij op onderzoek en doet hij een bijzondere ontdekking.

Meer info 
Voor meer informatie en kaartjes, klik je op de roze button

Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Huis van Eemnes

Noordersingel 4
3755 EZ Eemnes
Openingstijden Zondag 11 juni om 15:00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs