Uittips septemberTerug naar het overzicht

SEPTEMBER - Zoek jij nog leuke tips voor na school of in het weekend.
Elke maand versturen wij de leukste uittips aan ouders in 't Gooi! Waar kun je fijn buitenspelen, op zwerftocht, naar die populaire natuurspeeltuin of het museum en theatervoorstelling. En dan natuurlijk het liefst in de buurt...

Wij gebruiken actuele thema's en specials met leuke onderwerpen waar je als ouder vaak mee te maken krijgt. Nu alle scholen weer van start zijn beginnen ook de clubjes en het theaterseizoen.

Wij hebben weer volop tips voor september, bekijk hier onze actuele tips >>>
En bekijk hier de Back to school tips >>>

Wil jij voortaan als eerste deze tips ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de herfstvakantie nieuwsbrief en straks ook de vol leuke tips: Klik hier!

Wacht niet te lang, want...
Vóór elke vakantie, met Pasen, maar ook voor uitjes tijdens het pinksterweekend, met Hemelvaart, Moederdag, Sinterklaas en andere leuke momenten, tippen we je over de leukste activiteiten bij jou in de buurt! 

Tip: zoek je nog een leuke invulling voor een kinderfeestje? Bekijk dan hier alle Kinderfeestjes in 't Gooi!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten? En voor een kijkje achter de schermen kijk je op Instagram. Like ons nu dan mis je niks!

Kidsproof Gooi


Hilversum
Openingstijden Zie tekst Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips