icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Family Escape RoomTerug naar het overzicht

Op zoek naar een knallend dagje uit met het gezin? Doe de Family Escape room experience Het Kanon!
Op zoek naar een knallend dagje uit met het gezin? Boek dan de Family Escape room experience Het Kanon bij Fort Uitermeer in Weesp! Los samen puzzels en raadsels op en maak tot slot een testschot met het levensechte kanon.

Los de puzzels op en schiet het kanon af
In Plofhuis 3 (een voormalige munitieopslagplaats bij Fort Uitermeer in Weesp) vind je de Family Escape room Experience Het Kanon. Hier ontsnap je niet uit een ruimte, maar verzamel je – door het kraken van codes en oplossen van puzzels – alle materialen om een testschot te maken met het live aanwezige kanon. Een geweldige groepsactiviteit voor het hele gezin. Lukt het jullie om het kanon binnen de tijd tot ontploffing te brengen?

Op dit moment bieden ze het Kanon alleen aan voor gezinnen van hetzelfde huishouden, omdat 1,5 meter afstand houden in een escape room bijna niet mogelijk is. Uiteraard ontsmetten ze voor- en achteraf alle materialen en houdt de begeleider wel 1,5 meter afstand.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste creatieve clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

Plofhuis 3

Uitermeer 3
1381 HP Weesp
Openingstijden Dagelijks het hele jaar te boeken tussen 10:00 – 20:30u (mits beschikbaar) Prijs € 95,- per groep (4-6 pers.) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips