Leuke puzzelroutesTerug naar het overzicht

Bij Puzzeluitje hebben ze een aantal leuke wandelpuzzeltochten uitgezet in 't Gooi!

Wandelen saai? Niet met een leuke wandelpuzzeltocht van Puzzeluitje! Ga er in de zomervakantie heerlijk op uit met één van de routes door de regio. 

Weesper Stad wandelpuzzeltocht

Ontdek deze leuke vestingstad aan de Vecht met de Weesper Stad wandelpuzzeltocht. De puzzeltocht zit boordevol historie en leuke straatjes. Je wandelt langs de Vecht, door de gezellige winkelstraten en langs schitterende monumentale panden. Met de puzzeltocht ga je op zoek naar foto's. Met deze foto's beantwoord je vragen en los je puzzels op.  De route is ongeveer 5 kilometer en start bij het station. 

Fort Uitermeer speurtocht

Ga op ontdekkingstocht bij het groene Fort Uitermeer in Weesp met deze uitdagende speurtocht! Bekijk het fort eens op een andere manier. Deze speurtocht is leuk voor kids vanaf 8 jaar. 

Naarden Vesting Game

Voltooi allerlei verschillende opdrachten in de Naarden Vesting Game op je telefoon. Beantwoord vragen over de vesting, maak hilarische foto opdrachten, los puzzels en raadsels op en maak originele video opdrachten. Je hebt keuze uit 50 opdrachten, die je allemaal kunt doen of een deel.
Naarden Vesting is boordevol historie en schattige steegjes. Vele leuke terrasjes en kleine boetiekjes. Maak er een complete dag van met bijvoorbeeld een lekkere lunch en een bezoek aan het fascinerende vestingmuseum.

Noordhollandse Vecht fietspuzzeltocht

Een schitterende fietspuzzeltocht langs de Noordhollandse Vecht! Deze mooie rivier start in Noord-Holland en eindigt in Utrecht. Met deze fietstocht kom je dan ook in beide provincies (Loosdrechtse Plassen).

Gooische Villa autopuzzeltocht

Laat je onderdompelen in alle pracht en praal in de Gooische Villa autopuzzeltocht! Verwonder je over de mooiste villa's, ontdek de sfeervolle dorpjes én geniet van de prachtige natuur!

Kortingscode

Met de code KP22GO35 krijg je maar liefst 35% korting op alle puzzeltochten!

Voor meer informatie over deze leuke puzzeluitjes, klik je op de roze button. 

Tip: Een lekker hapje eten met het hele gezin? Kijk dan ook eens op onze uit-eten pagina!

Puzzeluitje

Uitermeer 3
1381 HP Weesp
Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen.

Check onze zomertips!

De leukste tips