Ukkepuk Spa & WellnessTerug naar het overzicht

Samen met je baby heerlijk genieten en ontspannen in een mooie, veilige en rustgevende ruimte.
Ukkepuk Spa & Wellness in Hilversum is een spa exclusief voor baby's van 0 tot en met 6 maanden. Tijdens een sessie word alle tijd voor jou en je baby genomen, en na afloop ga je ontspannen naar huis met een tevreden baby.

Kies voor één van de spa of wellness behandelingen. Bij Floating gaat je baby in een eigen jacuzzi met een float(ring) om heerlijk te floaten in het warme schone(chloorvrij) water. Daarna kun je ervoor kiezen om onder professionele begeleiding je baby te masseren met speciale olie voor baby's.

Cursus Shantala baby massage
Shantala babymassage is een liefdevolle, ontspannen, ritmische en constante massage afkomstig uit India. De babymassage is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook een mooie manier om je liefde voor je baby te tonen, geborgenheid te schenken en zelfvertrouwen te geven aan je baby. De band met je baby wordt versterkt. Aandacht en respect voor de baby staan hierbij voorop. Ook voor jezelf is het heerlijk, door je baby te masseren voel je ook je eigen lichaam ontspannen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van ieder 1,5 uur. Tijdens de cursus ga jij zelf je baby stap voor stap leren masseren onder begeleiding van een professioneel docent.

Meer info
Wil je meer weten over Ukkepuk Spa & Wellness? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste eropuit-tips voor het hele gezin op een rijtje heeft gezet?

Ukkepuk Spa & Wellness

Hilvertsweg 139
1214 JC Hilversum
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info over de openingstijden. Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info over de verschillende tarieven! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips