Escaperoom voor thuisTerug naar het overzicht

In deze tijd is een leuk spel wel nodig! Doe deze escape room voor thuis van de Wintertuin Experience!
Escaperoom-voor-thuis “De familie Groen in Avonturenland” van Living Story zorgt in roerige tijden voor vermaak aan de keukentafel!

Straten zijn leger, scholen zijn dicht en je wil ook niet dat je kinderen de hele dag naar computerschermen staren. Om deze reden heeft spellenbedrijf Living Story uit het familiespel rondom de familie Groen ontworpen. Attractiepark Avonturenland zit namelijk met een groot probleem…

Over een uur komt de burgemeester met de prijs én 1000 kinderen die vandaag gratis naar binnen mogen. Maar iemand heeft het park gesaboteerd.

"De attracties werken niet en ik kom niet in het elektriciteitshuisje, waar ik alles weer aan kan zetten. De code is veranderd…  en ik weet misschien wel door wie… Beste Familie Groen, HELP me alstublieft.”

Een escaperoom voor thuis is, zoals de naam al zegt, een spel waar je niet voor naar buiten hoeft. Je kan ‘t gewoon thuis aan de keukentafel spelen!

Het is een puzzelspel voor het hele gezin waarbij je opdrachten krijgt zoals je ze in een escape room ook zou kunnen krijgen. Je hoeft dit keer níet te ontsnappen, maar je moet de escape room wél binnen een uur kraken, Zet de timer maar vast aan.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!


Tip: kijk hier voor meer leuke tips voor thuis!


Wintertuin Experience

Abel Tasmanlaan 2
3742 AK Baarn
Prijs Vanaf €14,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken.

Of je nu gek bent van paarden, sporten, science of een echte waterrat bent, er is altijd een zomerkamp dat bij jouw kind past.

Naar het aanbod