Wintertuin Experience gamesTerug naar het overzicht

Wintertuin Experience

Abel Tasmanlaan 2
3742 AK Baarn
Openingstijden Woensdag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 tot 18.30 uur
Prijs Klik op de roze button Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Vroeger een botanische kas, nu een heerlijke hippe plek om te eten én spelen!
De Wintertuin Experience is een prachtige locatie in de voormalige botanische kas midden in het Cantons park in Baarn!

Escaperoom & parkspel (12+)

Voor de oudere kinderen zijn er een gave Escaperoom & Ipad parkspel. Los het mysterie van de Botanische kas op door samen te werken. Laat je uitdagen door de spelelementen die fantastisch in elkaar zitten. Dit kunnen de kinderen met vrienden en vriendinnen doen, maar is ook een leuke uitdaging voor de familie! 

Speurtocht (3+)

Voor jonge kinderen is er een leuke speurtocht door het park, waarbij ze een eigen huisje krijgen (gebaseerd op de kas) vol met leuke opdrachten. Samen ga je op zoek gaan naar de naam van het vriendinnetje van Careltje! Wanneer de kinderen het goed hebben, krijgen ze na afloop een glas limonade!

Spelen en eten

Bij de Wintertuin Experience ben je dan ook zeer welkom met (kleine) kinderen. Er is een wieg waar de kleinste kindjes lekker in kunnen liggen en er zijn kinderstoelen voor iets grote kinderen. Ook is er voldoende speelgelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken en de kaart is ook op kinderen af gestemd.

Groot terras

Je bereikt de Wintertuin Experience via de ingang van het park, heerlijk om even doorheen te wandelen! Het grote, verhoogde terras geeft een prachtig uitzicht op het park, waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen terwijl jij geniet van een lekkere koffie (of iets anders natuurlijk). Met minder weer zit je heerlijk binnen en kijk je door de glazen wanden ook prachtig uit op het park.

Meer info

Meer weten, prijzen bekijken of meteen reserveren? Klik op de roze button om naar de website van de Wintertuin te gaan.

Tip: lees hier onze ervaring!

Blogs & filmpjesAlle blogs