Zomervakantie ZeilwekenTerug naar het overzicht

Zeilschool Ottenhome

Zuwe 20
1241 NC Kortenhoef
Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Verschillende weken in de zomervakantie, klik op de roze websitebutton voor meer info.
Prijs €375 per kind! Dit is inclusief alle gezonde lunches, snacks, drankjes, professionele begeleiding, gebruik van de zeilboot en het zwemvest.
Leer de basis van zeilen in Optimisten of Open BIC zeilboten tijdens de zomervakantie bij Ottenhome!
Er staat van alles op het programma: zeiltheorie, zeilles in optimisten, open bics of in zestienkwadraat zeilboten, spannende spelletjes en keigaaf knutselen. Tijdens deze weken gaat het om ca. 65% zeilen en 35% fun, met gedreven instructeurs en veiligheid voor alles, maar ook met gezonde en lekkere lunches, fruit, snacks en drankjes.

Elke eerste maandagochtend is er een gezamenlijke ontvangst voor alle (groot)ouders, koffie en thee staat klaar en na het voorstelrondje gaan de kinderen aan de slag, richting optimistenhonk “De stuurhut” voor uitleg, aantrekken van zwemvesten en op naar de optimisten steiger. 
 
Het afzeilen is aan het einde van de week, en daarvoor worden alle ouders, opa’s, oma’s, broers en zusjes uitgenodigd om mee te varen aan boord van onze sloepen of vlotten. Je zult versteld staan wat ze in 5 dagen allemaal geleerd hebben, hoeveel plezier ze met elkaar hebben en hoeveel zeilvrienden ze hebben gemaakt. Daarna is er nog een diploma uitreiking en de Optimisten BBQ als afsluiter!

Je kids zijn minimaal 7 jaar en hebben zwemdiploma B.

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de allergezelligste kinderfeestjes in de regio op een rijtje heeft gezet?

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs