• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Maak een knikkerbaan!Terug naar het overzicht

Gaaf, maak onder begeleiding van Bouwsels een mega, super lange knikkerbaan op je feest.
Samen met je vrienden en vriendinnen bouw je mooie, ingenieuze knikkerbanen. Banen zigzaggend of door elkaar heen, banen die samenkomen of juist splitsen. Met hindernissen, doorgangen of zelfs een looping. Hoe? Kartonnen goten schroeven jullie aan houten staanders. Daaraan kunnen weer buizen, bekers of trechters verbonden worden en zo bepalen jullie samen de weg van de knikker. De banen worden voortdurend getest, bijgesteld en zijn eigenlijk nooit af.

Het bouwen kan binnen en buiten!
Op de thuislocatie van Bouwsels in Den Dolder is er naast een mooie buitenruimte ook altijd een binnenruimte beschikbaar. Dus mocht het plots gaan regenen dan is dat geen probleem. Op locatie bijvoorbeeld in je eigen tuin, het park of plein om de hoek is ook mogelijk.

Er zijn twee vormen van bouwen waaruit je kan kiezen:

Knikkerbanen
Een grootse vorm waarbij banen worden gebouwd met gebruik van houten kruislatten. Geschikt voor kinderen vanaf ± 8 jaar.

TafelKnikkerbanen
Een vorm waarbij de banen worden gebouwd aan houten stammetjes. Deze stammetjes worden gemonteerd aan tafels (van Bouwsels) en vormen zo een zeer stabiele basis om aan te werken. Daardoor geschikt voor kinderen vanaf ± 7 jaar.

Klik via de roze button door naar de website voor meer info over de mogelijkheden van een gaaf feestje met Bouwsels!

Bouwsels


Utrecht
Openingstijden In overleg te bepalen. Prijs Vanaf € 150 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in