Feestje bij CoronelTerug naar het overzicht

Klimmen, glow midgetgolf en lasergamen, Coronel is dé plek voor je kinderfeestje!
Hier kun je terecht voor verschillende spannende, actieve en vooral gezellige activiteiten. Kies voor één activiteit of een combinatie van activiteiten, het kan allemaal!

Indoor klimpark

Is jouw kind gek op klimmen? Dan is deze indoor klimbaan met 40 hindernissen en tot 10 meter hoogte een echte aanrader! Bij Coronel kun je het hele jaar door lekker koel klimmen! Het klimpark bestaat uit 3 routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad.

Glow-Midgetgolf

De Glow in the dark Midgetgolf kent 18 holes in verschillende thema’s. Je gaat vanuit de jungle naar de planeten en van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. Wie heeft de minste slagen op deze 18 holes? Ga de strijd met elkaar aan! Superleuk voor alle kinderen (vanaf 4 jaar).

Lasergamen

In de grote Lasergame Arena van 1.000m2 kunnen 20 kinderen tegelijk het gevecht met elkaar aan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, hoe spannend is dat! Je kent de weg niet en in elk hoekje kan gevaar schuil gaan. De rook maakt het er niet makkelijker op (wel leuker), je baant je een weg tussen de échte autowrakken en andere obstakels. Als dat niet cool is?!

Eten en drinken

Alle feestjes zijn trouwens inclusief limonade, maar er is ook een ruime keuze aan lekkernijen, check de site!

Meer info & reserveren

Boek snel een feestje en vier dit jaar een onvergetelijk feest! Klik door naar de website van Coronel via de roze button.

Coronel Adventure

IJsselmeerstraat 314
1271 GE Huizen
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips!

De leukste uittips!

Lees hier de allerleukste uittips met kinderen!

Actieve uitjes, binnen- en buitenactiviteiten, naar het museum, de speeltuin, het zwembad of theater. Alle tips overzichtelijk voor je op een rij.
Kijk snel!

De leukste tips