Kinderfeestje in MuiderslotTerug naar het overzicht

Creatief Confetti

Wateringweg 147
2031 EG Haarlem
Openingstijden Boek je feestje online via de website van Creatief Confetti (roze button) Prijs € 200 (8 kinderen), voor elk kind extra betaal je € 20 (maximaal 4 kinderen extra)
Verander in een jonkvrouw of ridder tijdens jouw feestje op het Muiderslot!
Sinds 2007 organiseert Confetti alle kinderfeestjes op het beroemde Muiderslot: een prachtig Middeleeuws kasteel onder de rook van Amsterdam. 

Als ouder geniet je lekker mee van het feest en de rondleiding. Neem vooral je camera mee, want er zijn prachtige foto’s te maken op deze bijzondere dag. Je start de geheimzinnige Poorttoren en in de winter in de eeuwenoude kazemat. Hier staan ook koeken en drankjes klaar. 

Ridder- en jonkvrouwenfeest

De verdwenen schat (5-8 jaar)
De schatkist van Graaf Floris is verdwenen, niemand weet waar deze is gebleven. Verdien samen met je vrienden edelstenen en puzzelstukken en vind de schat. De opdrachten zijn grappig, spannend maar vooral heel feestelijk. Heb je alle puzzelstukken en edelstenen verzameld en ben je dapper langs de draak geslopen? Dan is het tijd voor de jarige om de schatkist te zoeken.

De geheime code (8 jaar en ouder)
De schatkist staat op tafel, maar om deze te kunnen openen moet je eerst de geheime code kraken. Letters kun je verdienen door het doen van opdrachten. Maar….heb je de opdracht mis dan worden er delen van “de galg” opgebouwd. Ben je met zijn allen slim, snel en vlug genoeg en lukt het jullie om de code te kraken?

Meer info
Dit kinderfeestje wordt georganiseerd door Creatief Confetti, klik eenvoudig door via de roze button om te zien welke feestjes zij nog meer aanbieden.

Blogs & filmpjesAlle blogs