Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Gooische KinderfeestjesTerug naar vorige pagina

  • Gooische Kinderfeestjes
  • Gooische Kinderfeestjes
  • Gooische Kinderfeestjes
  • Gooische Kinderfeestjes
Oud Blaricummerweg 48,1251 GZ Laren
Lady's opgelet! Met Gooische Kinderfeestjes is jouw gooische-meisjes-feestje altijd een succes!
Ben jij een echt Gooisch meisje? Ben jij dol op parfum? Een diva die houdt van tuttebellen? Dan is Gooische Kinderfeestjes perfect voor jou! Je kunt kiezen uit vier verschillende thema's voor jouw kinderfeestje

Parfumfeestje
Een kinderfeestje “parfum maken”! Je begint met geur- en zintuigspelletjes. Kids vinden dat enorm spannend (vooral als er iets ‘vies’ tussen komt, zoals een gekookt spruitje of een stukje knoflook). Daarna doe je een geurenquiz en leer je hoe je een lekkere parfum kunt maken. Tot slot mogen de kids het parfumflesje versieren.

Tuttebelle feestje
Een echte Little SPA-Party! Loungekleding aan en badjas mee! De haren worden opgestoken, haarband om en tutten maar. De meisjes beginnen met het geven een van beautybehandeling bij elkaar. Dus de huid wordt gereinigd, gescrubt en daarna relaxen met een chocolade maskertje. Nagels lakken, beetje mascara en een lipgloss. Tussendoor is er tijd voor hapjes en drankjes. Daarna kun je parfum of douchegel maken!

Divafeestje
Dit feestje is speciaal voor tienermeiden tussen de 13-16 jaar! Tijdens dit kinderfeestjes leren de meisjes hun huid op een 100% natuurlijke manier te verzorgen. Voordat je lekker gaat tutten met je vriendinnen, doe je samen een beauty quiz en natuurlijk krijgt de beste beautyqueen een mooie prijs. Dit is een leuke combinatie van schoonheidsverzorging, plezier en relaxen.

Ibizafeestje
Een hip feestje voor meiden van 15-16 jaar! De dresscode is een luchtig zomerjurkje met bijpassende sandaaltjes, jeansshort met topje of een gave tuniek. Honderd punten scoor je met accessoires zoals kettingen, armbanden, ringen en een strandhoed. Een bohémien feestje met verfrissende mocktails, heerlijke tapas, lekkere loungemuziek en voor al je vriendinnen een leuke ibiza armband met je eigen favoriete geur!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website, klik door via de roze button.


Tip: kijk voor leuke gezinsactiviteiten in 't Gooi ook regelmatig in onze Uitagenda!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Gooische Kinderfeestjes
Oud Blaricummerweg 48
1251 GZ Laren

Naar de website Direct mailen

Prijs

Zie website
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!