Klimfeestje Fun ForestTerug naar het overzicht

Check het Bananenfeestje bij Fun Forest Almere! Lekker klimmen en roetsjen...
Zoek, klim, roetsj en vind de schat! 

Bij het Bananenfeestje van Fun Forest Almere ga je al klimmend op zoek naar de bananen. Hebben jullie ze allemaal gevonden? Lever ze dan in bij de receptie voor een code. Daarna gaan jullie op zoek naar de schatkist. Hebbes? Dan moeten jullie deze nog kraken natuurlijk! Inclusief een echte apenverrassing. 

Boek je het Monkey Trail kinderfeestje, dan mag je 1,5 uur klimmen in het Monkey Trail parcours voor €14,95 per kind. Hier is geen begeleiding van volwassenen vereist!

Boek je het Klimpark kinderfeestje, dan mag je 3 uur klimmen in de reguliere parcoursen (4 stuks) van het klimpark voor €17,95 per kind en €15,95 per volwassene. Deze parcoursen verschillen in hoogte (van 4 tot 18m) en moeilijkheidsgraad. Je kunt ook de Quickjump proberen! Kinderen tot 12 jaar klimmen onder begeleiding van een volwassene (1 per 2 kinderen). Oudere kinderen mogen zelfstandig.

En! De jarige mag gratis klimmen (bij een feestje van minimaal 8 kindjes)!

Tof, avontuurlijk en stiekem best een beetje spannend!

Optioneel: pannenkoeken of patat eten bij Buitengewoon Lekker.

Boek je feestje via de websitebutton! Leuk als je erbij zegt dat je via Kidsproof bent gekomen! Via onze site op laptop of tablet kun je ook meteen een bericht sturen via de berichtenknop!

Klimpark Fun Forest Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AC Almere
Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips