Ninja kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier jouw Ninja feestje bij Osorezu en wordt een echte ninja door middel van sportieve spelletjes!
Verander voor 2,5 uur in een echte Ninja. Tijdens sportieve spelletjes leer je de geheime vechttechnieken van de ninja's. Als ninja komt het aan op kracht, balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en samenwerking. Technieken die je nodig hebt om je tegenstander te verslaan en de schat te vinden. Je moet zo lenig zijn als een slang, zo snel als een straaljager en onzichtbaar als een spook.

Als aankomend Ninja krijg je een echt ninja pak te leen en sluit je af met een diploma. Natuurlijk krijgen ook echte ninja's dorst van dit avontuur en daarom is er ook onbeperkt limonade. Wil jij je feestje vieren bij Osorezu? Neem dan gerust contact met hen op.

Wij gingen je voor, bekijk hier onze ervaring.

Meer informatie
Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat ze bij Osorezu ook verschillende toffe zelfverdedigingslessen aanbieden? Klik hier voor meer informatie!


Osorezu

Trekkerweg 3b
1276 XP Huizen
Openingstijden Op aanvraag Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met daarin 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, avontuurlijke speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je hier in