Pizza maken met kok 'Luke'Terug naar het overzicht

Restaurant Leuk

Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Openingstijden

Feestjes in overleg te plannen.

Prijs €15,- per kind, dit is inclusief onbeperkt limonade, cakeje versieren en een verrassingsbal uit de automaat. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Mama Mia! Pizza! En je mag hem zelf bakken met kok 'Luke'! Bij restaurant LEUK in Bussum.

Je start met het versieren van een cakeje, limonade en het geven van cadeautjes! Samen met Kok Luke (die er natuurlijk niet echt veel van bakt…) maken de kok's in spé het deeg. Daarna wordt de de pizza versierd met ham, kaas, salami, ananas en/of knakworstjes. Tijdens het bakken kunnen de kinderen lekker spelen in de 100m2 coole speelkelder! Met 3 Wii's, een winkeltje, een keukentje en nog veel meer! En natuurlijk is er toverappelsap en/of heksencola! Tot slot eet je met z'n allen je eigengemaakte pizza. 

Kinderfeestjes in Restaurant LEUK
Restaurant LEUK is de ideale plek om je feestje te vieren! Genoeg ruimte en mogelijkheden om er een leuk en lekker smulfeest van te maken. Wil je liever mooie taarten of mini cupcakes versieren? Informeer naar de verschillende mogelijkheden van het Kinderkookcafé met kok Luke. Maar je kunt bijvoorbeeld ook je dromenvanger of super slijm maken. In overleg is alles mogelijk.

Informatie
De minimale leeftijd voor deelname is 4 jaar. Een extra optie is het versieren van een koksmuts. De workshop duurt ongeveer 2-2,5 uur. 
Let wel! Luke & Ria zijn wel een beetje gek :-) ..... ook op elkaar!

Deze workshop boeken? Reserveer via de roze button! Of bekijk hier de andere feestje van Restaurant Leuk:
- snoep sushi maken
- workshop sieraden maken
- knutsel je knuffel
- goochel workshop

Blogs & filmpjesAlle blogs