Jump Party!Terug naar het overzicht

Vier een te gek kinderfeestje bij trampolinepark Flight Deck 53 in de Clemenskerk in Hilversum!
Feestje vieren? Jumpen, stunten en chillen met je vrienden bij Flight Deck 53 trampolinepark, gevestigd in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilverum.

Een Jump Party duurt standaard 2 uur. Bij aankomst wordt je begeleid we naar een gereserveerde lounge plek en zorgt de Flight Deck 53 Crew dat de kids voorbereid worden op hun jumpsessie. Polsbandjes om, jumpsokken aan, veiligheidsinstructies en dan lekker springen!

Daarna krijgen de ouders/verzorgers een gratis kopje koffie of thee. Na een uur jumpen nemen de kids een pauze om wat te drinken en te eten. De jarige krijgt een cadeautje van Flight Deck 53 en na de pauze begeleid een Crewlid het feestje op de trampolines voor ca. 20 minuten in sport en spel. Het laatste half uur kunnen de kids weer vrij-springen op de trampolines, en dan zit het Flight Deck 53 jumpfeestje erop!

Bij Flight Deck 53 kun je zelf kiezen wat je wilt eten en drinken bij het feestje. Van hotdogs, oreo donuts tot en met onbepert suiker-vrije slush puppies. Een jump party boek je direct online op de website van Flight Deck 53. Klik door via de roze button.

Flight Deck 53 is een vet sportief avontuurlijk en superleuk uitje voor alle leeftijden!
Heel veel plezier.


TIP: binnenkort studiedag, of vakantie? Check onze uitagenda voor de leukste activiteiten in 't Gooi

Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden Maak online een afspraak Prijs Zie website, klikdoor via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes herfstvakantie...

Yes herfstvakantie...

Voor een deel van onze regio (oa Vreeland, Loenen, Baarn, Maartensdijk) is het nog vakantie. Wij hebben leuke thuis - en uittips voor binnen en buiten die coronaproof zijn.

Herfstvakantietips