Jump Party!Terug naar het overzicht

Vier een leuk en sportief kinderfeestje bij Flight Deck 53 trampolinepark Hilversum!

Feestje vieren? Jumpen, stunten en chillen met je vrienden bij Flight Deck 53 trampolinepark, gevestigd in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilverum. Er zijn verschillende feestjes voor alle leeftijden. Check hieronder de arrangementen

Check de arrangementen

Er zijn arrangementen voor alle leeftijden, zoals bijvoorbeeld een Peuter- & Kleuter Jump Party voor kids van 4 t/m 6 jaar. Dit is inclusief een pakje wicky, een cupcake, een snoepzakje, chips of liga koek, een welkomstdrankje voor de ouders en een cadeautje voor de jarige.

Een Pick & Mix Jump Party is inclusief een gratis welkomstdrankje voor de ouders, een cadeautje voor de jarige en 2 uur entree. Ook krijg je een eigen loungeplek in het park en kun je drankjes en snacks naar keuze online bij boeken of halen in Café 53. 

Bij een All-Inclusive Jump Party kun je maar liefst 2 uur jumpen, krijgen de kids ranja of water in een souvenir bidon en kunnen ze smikkelen van een lekkere cupcake. Daarnaast krijgen ze ook nog een snoepzakje of chips en krijgen de ouders een welkomstdrankje. Voor de jarige is er een cadeautje.

Wil je op het feestje beter leren jumpen of freerunnen? Boek dan een Jump of Freerunning les party! Hierbij krijg je 2,5 uur entree waarvan 1,5 uur vrijspringen en 1 uur les. De jarige krijgt een cadeautje en voor de ouders is er een welkomstdrankje. Voor de kids is er ranja of water in een souvenir bidon, een cupcake, een snoepzakje of chips en een lekkere warme snack. Ook krijgen ze anti-slip jumpsokken.

Tot slot is er ook nog de VIP Jump Party. Hierbij krijg je exclusief toegang tot de VIP party ruimte op het balkon, 3 uur entree tot het park, fulltime begeleiding van de crew, inclusief 30 minuten sport en spel, jumpsokken, een cadeautje voor de jarige en een welkomstdrankje voor de volwassenen. 

Eten en drinken

Bij Flight Deck 53 kun je zelf kiezen wat je wilt eten en drinken bij het feestje. Een jump party boek je direct online op de website van Flight Deck 53. Klik door via de roze button.

Flight Deck 53 is een vet sportief avontuurlijk en superleuk uitje voor alle leeftijden!
Heel veel plezier.

TIP: binnenkort studiedag, of vakantie? Check onze uitagenda voor de leukste activiteiten in 't Gooi

Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden Maak online een afspraak Prijs Zie website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs