Escape room kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Plofhuis 3

Uitermeer 3
1381 HP Weesp
Openingstijden Te boeken in de vakanties en buiten de vakanties op woensdag, zaterdag en zondag. Prijs €12,50 per kind Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Escape Experience voor een spannend feestje, maak een testschot met het kanon uit het fort!
Fort Uitermeer is eind 19e eeuw gebouwd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam, ter bescherming van Amsterdam in tijden van oorlog. In die tijd bestonden er nog geen bommenwerpers of straaljagers en werd er nog met kanonnen geschoten. Eén van deze kanonnen is nu te vinden in het Plofhuis. Plofhuis 3, waar het kanon nu staat, werd gebruikt als munitiewerkplaats. Hier werd de munitie getest.

En dit gaan jullie ook doen! In de testruimte vind je diverse materialen die nodig zijn om het kanon af te schieten. Helaas zitten alle onderdelen voor het laden van het kanon achter slot en grendel en is Majoor Kluns ook nog alle codes en sleutels kwijtgeraakt. Jullie hebben één uur om al dit materiaal te vinden, het kanon te laden en tenslotte een testschot te maken. Oren dicht!

Bij de Escape Experience is wat te drinken inbegrepen en het is geschikt voor groepen van 5 tot 12 kinderen. Ook goed om te weten: de kinderen worden niet opgesloten!

Adviesleeftijd 10+

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste creatieve clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

Blogs & filmpjesAlle blogs