icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Summer Camp - EngelsTerug naar het overzicht

Summer Camp van Engels voor Bengels - een leuk en leerzaam zomerkamp bij jou in de buurt!
Engels voor Bengels biedt aan alle basisschoolleerlingen een superleuk en leerzaam zomerkamp. Kijk op de site (roze button) voor een locatie bij jou in de buurt!

Het programma zit vol sport, dans, creativiteit en leuke lessen geheel in het Engels. De lessen tijdens Summer Camp zijn erop gericht om de kinderen zich comfortabel te laten voelen bij het gebruik van de Engelse taal.

De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en het programma sluit aan bij de leeftijdsgroep. De kleinschalige groepen bieden de mogelijkheid voor veel individuele aandacht. Er wordt Engels gesproken, echter daar waar nodig zal er, zeker voor de jongsten (vanaf 4 jaar), ook een ondersteunend woord in het Nederlands gebruikt worden. Voor iedere lesgroep is er differentiatie-materiaal aanwezig om de eventuele niveauverschillen op te vangen.

Op de laatste middag wordt het Summer Camp feestelijk afgesloten. De kinderen ontvangen de ouders en familie op de high tea. Onder het genot van een kopje thee en zelfversierde cupcakes worden alle creaties van de kinderen bekeken.

Tijdens de feestelijke graduation ceremony ontvangen alle kinderen hun Summer Camp certificaat. Tot slot verzorgen de kinderen een voorstelling met zang en dans.

Coronamaatregelen
Mocht het Summer Camp onverhoopt niet door kunnen gaan ivm nieuwe richtlijnen RIVM ontvang je 100% geld terug. 

Meer info en aanmelden
Bekijk alle informatie op de site en meld je aan, klik snel door via de roze button.

Heel veel plezier!


Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief met leuke tips

Summer Camp - Engels voor Bengels


Openingstijden Dagkamp: 9.00-16.00, pre en after care optioneel, meer info op de site. Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

De leukste tips