icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Teen Camp Kasteel AssumburgTerug naar het overzicht

Het enige summerschool programma in Nederland, meld je aan voor het Teen Camp op Kasteel Assumburg.
The best way to boost your English. Meld je aan voor het enige summerschool programma in Nederland met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op Kasteel Assumburg en beleef een fantastische tijd. Speciaal voor jongeren 11-17 jaar.

English time! De aankomst is op zondag. De dag om alle andere deelnemers te ontmoeten, je kamer in te richten en vertrouwd te raken met het kasteel. Je ontmoet ook het Teen Camp team en we nemen het weekschema door.

Misschien moet je er ook aan wennen dat alles echt in het Engels is. Voor iedere dag staan twee lessen van ieder twee uur op het programma. In de eerste les behandelen grammatica en vocabulaire. De tweede les is gericht op interactie: conversatie, uitspraak en presentatie. Alle vier de vaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken worden getraind binnen dit programma.

Veel fun
Het middagprogramma omvat sport, schilderen, plezier op het strand, een lied maken en tijd om te relaxen. In de avond is het lekker ontspannen: interactieve spelletjes, een filmavond en party-evening.

High Tea
Op vrijdag maken de deelnemers de snacks voor de High Tea. Op vrijdag, zijn alle ouders welkom vanaf 15.00 uur om aanwezig te zijn bij de Graduation Ceremony en deel te nemen aan de High Tea.

Deelnemers die twee weken blijven, gaan in het weekend naar Amsterdam. Er is een super programma in Amsterdam met veel actie maar vooral ook erg leerzaam. Na een nacht in de hoofdstad gaan de deelnemers op zondag weer terug naar het kasteel om op tijd te zijn voor de tweede week Teen Camp, met een nieuw lesprogramma in de tweede week.

Supercool toch!

Note: mocht het Teen Camp onverhoopt niet door kunnen gaan ivm nieuwe richtlijnen RIVM ontvang je 100% geld terug. 

Teen Camp - Engels voor Bengels


Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

De leukste tips