Mad Science EemnesTerug naar het overzicht

Het Mad Science Zomerkamp is een super leuk kamp waar iedere dag iets nieuws te beleven is!

Van maandag 12 juli t/m donderdag 15 juli  kun je van alles leren op het Mad Science Zomerkamp in Eemnes! Bij dit dagkamp beleef je iedere dag weer wat nieuws. 

Programma
Experimenteer, word slimmer, speel met nieuwe vriendjes en maak vooral veel plezier. Het dagprogramma begint iedere dag om 09:00 en duurt tot 16:00. Bij het Freaky Kamp van Mad Science komen de volgende thema's aan bod: Codebots, Zie Ze Vliegen, Fun - Forensisch en Spionnen Academie. 

Kosten
Deelname aan de hele week kost €195,- Extra leuk: Boek nu je zomerkamp bij Mad Science en krijg €30,- korting op de volledige zomerkampweek met de code: KIDSPROOF
Het kamp wordt georganiseerd in samenwerking met de bibliotheek. Deelnemers krijgen daarom automatisch een gratis bibliotheeklidmaatschap! 

Wil jij ook mee doen met het Mad Science Zomerkamp in Eemnes? Schrijf je dan in via de roze button! 

Mad Science Zomerkamp Eemnes

Noordersingel 4
Eemnes
Openingstijden Maandag 12 t/m donderdag 15 juli van 09:00 tot 16:00 Prijs €195,- per kind voor de hele week. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie komt eraan!

Kerstvakantie komt eraan!

Wij zetten ook dit jaar weer de kerstvakantie uittips in onze Uitagenda. Het Wintercircus, de schaatsbaan en de kindervoorstellingen! Wat gaan jullie doen? Bekijk ook onze kerstblogs voor meer inspiratie voor uit en thuis!

Alle uittips