De leukste vakantiekampen!

28 maart 2022
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Welk kamp past bij jouw zoon of dochter?
Overzicht van vakantiekampen voor kinderen in 2022

Zeilschool Blauwestad

Zonder ouders op vakantie en leren zeilen, wie wil dit nou niet!? Bij zeilschool Blauwestad kan dit deze zomer, tijdens de zomer zeilweken. Is jouw kind al eens op vakantiekamp geweest? Kinderen van 8+ kunnen meedoen en afhankelijk van de leeftijd krijgen ze een bepaald type boot. Het is natuurlijk belangrijk dat je kind een zwemdiploma heeft. Je kind begint in de optimist en gaat daarna door voor de laser pico, alletwee super fijne boten om op te leren zeilen.
Meer informatie


Acteren? Filmen? Zingen? - Xapp ZomerKamp

Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, FilmKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in! Klik hier voor meer informatie of om je kind aan te melden.Kamp voor Sterren - Stichting de Ster

Kan het zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Of zou je graag zien dat je kind weerbaarder wordt? Stichting De Ster organiseert het hele jaar door kampen waar plezier gecombineerd wordt met bovenstaande thema's (7 - 17 jaar). Bekijk hier meer informatie over dit bijzondere kamp!Summer Camp (4+) - Engels voor Bengels

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Alvast aanmelden of op zoek naar informatie? Die vind je hier!Junior Camp (10+) - Engels voor Bengels

Met het Junior Camp van Engels voor Bengels verblijven kids van groep 7 & 8 vijf dagen geheel verzorgd op Landhuis Rhijnauwen. Super stoer! Een week met coole Engelse lessen, volop activiteiten en een gezellig avondprogramma. Vind hier meer informatie of meld je kind vast aan.

Volop actie en avontuur - Vinea Vakanties

Of je nu houdt van zeilen of paardrijden, actie in de natuur of op het strand: bij Vinea Vakanties is er voor iedereen wel iets te beleven! Er zijn mei- en zomerkampen voor kinderen van 7-12 jaar: o.a. zeil-, pony- en survivalkamp. Boek nu met Kidsproof korting!Wist je dat we op onze site een overzichtspagina voor vakantiekampen hebben? Onder de button 'op kamp' vind je alle leuke vakantiekampen in jouw regio. We vullen deze wekelijks aan met nieuwe kampen!

Er zijn zoveel leuke vakantiekampen. Vol leuke activiteiten, plezier met andere kinderen en een stapje dichter bij zelfstandigheid. Maar hoe kies je een kamp dat écht bij jouw kind past? Lees hier alle tips van onze collega Annemarie!