Welkom! Deze adresjes in Groningen zijn weer open

30 mei 2020
Het zonnetje schijnt, we hebben een lang weekend en wat fijn dat we in Groningen wonen. Deze fijne plekken zijn weer open en ze kunnen niet wachten om je te zien! Geniet van je weekend samen.

We mogen er weer op uit met de kids

Levende giftige dieren
Gif in dieren. Hoe werkt dat eigenlijk? En wat doen mensen er mee? Interessant om eens uit te vogelen hoe dat zit. Kom de levende en giftige slangen, spinnen en kikkers van 'GIF' in Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden bekijken.

Tips voor dit weekend
Met een lekker lang Pinksterweekend voor de deur hebben we weer 23 leuke tips verzameld. Van fietstochtjes tot cocktails en van fotoshoots tot uit eten. Allemaal leuk met kids én veilig tijdens deze gekke coronatijd. Fijne Pinksteren! Naar het blog

Weer open
Yeah, we kunnen weer leuke plekjes bezoeken. Maar wat is nu wel open voor ouders en kinderen in Groningen en wat niet? Door onze verschillende vlaggetjes houden we het zo overzichtelijk mogelijk! Lekker eropuit.

Bloemen plukken
Een prachtig boeket plukken bij Bloemenboerderij Maïsdoolohf in Saxuumhuizen. Een super leuk uitje met de kinderen en alle ruimte van het Groningse platteland. Voor wie ga jij een bloementje plukken?Voor deze VAKANTIEKAMPEN kun je een plekje veroveren

Zeilkamp in Oldambt
Yes, drie spetterende zomerweken bij Zeilschool Blauwestad. Voor iedereen van 8 tot 17 jaar oud zit er een zeilboot tussen. Wil je leren surfen? Dat kan ook! Overdag op de zeilschool en 's avonds kruip je weer in je eigen bedje. Schrijf je in

Summer Camp Groningen
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp van 9:00-16:00 uur, maar pre en after care zijn optioneel. Handig toch! 

Vier je verjaardag met deze fijne KINDERFEESTJES

Beach feestje
Indoorstrand Binn'npret in Groningen organiseert super gave kinderfeestjes! Kies je voor paintball, een piratenfeestje of een verjaardagsfeestje op het strand? Er is nog véél meer mogelijk zowel binnen als buiten. 

Super coole verjaardag
Heb je nog een kinderfeestje te vieren? Doe één van deze super coole opties van Snowlimits in Groningen: archery tag, boogschieten of longboarden. Alle feestje vinden buiten plaats en zijn coronaproof! 

Prinses of superheld feest
Droom jij van een échte prinses of superheld bij je thuis? Via Prinsesjes feest in Groningen regel je een top verjaardagsfeestje gewoon thuis. Aan alles is gedacht, heel handig! Je kunt kiezen uit mega veel personages. 

Kinderfeestjes in Groningen
Met meer dan 100 plekken om je kinderfeestje te vieren moet dat vast en zeker goed komen met jouw verjaardag. Houd onze kinderfeestjes pagina in de gaten want alle plekjes die open zijn krijgen van ons een 'open' vlaggetje!