icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Speelruimte Baby's 6-24 mndTerug naar het overzicht

Bij Vrijdag bieden ze fijne Speelruimtes voor baby's van 6-24 maanden. Kom je ook ontdekken?
Ga mee op ontdekkingstocht!

Laat je verrassen en inspireren door de vindingrijkheid van je kind. Tijdens het spel ontdekt je kind wat het allemaal kan, waar het plezier in heeft en hoe het is om samen te spelen met andere kinderen. Terwijl jij als ouder op een vaste plek zit en vooral toekijkt als een onderzoeker, gaat je kind zelf op ontdekkingstocht.

De ruimte vormt een eiland dat bestaat uit verschillende materialen en vormen. De veilige klimobjecten en voorwerpen nodigen je kind uit tot zintuiglijk en fantasievol spel. Zo is de speelruimte een ontdekkingsreis voor kind én ouder.

Ouderavond

Tijdens elke reeks vindt een ouderavond plaats met ervaringsoefeningen en theoretische achtergrondinformatie over de speelruimte. Doe inspiratie en kennis op over hoe je thuis zelf een speleiland voor je kind kunt creëren en het spel van je kind kunt begeleiden. 

In deze speelruimte, ontwikkeld door Stichting Profound Play, wordt er gewerkt vanuit de Pikler pedagogiek en de natuurlijke ontwikkeling van spel bij het jonge kind.

Nieuwe cursus start in september!

Meld je aan voor de nieuwe groep en start vanaf dinsdag 14 september. De cursus bedraagt 5 lessen en zijn van 11.15 tot 12.45u.
Locatie: Noorderbuitensingel 11 in Groningen. 

Aanmelden 

Wil je je graag aanmelden, of meer informatie? Kijk dan op de website. Je kunt eenvoudig doorklikken via de roze button.

Babymuziek cursus

Kijk hier voor meer informatie over de Babymuziek cursus. Deze cursus start ook in september. Voor een volledig overzicht van cursussen voor baby's en peuters klik je naar de website (roze button).

VRIJDAG

Noorderbuitensingel 11
9717 KK Groningen
Prijs Kosten € 75,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Probeerweek bij VRIJDAG

Probeerweek bij VRIJDAG

VRIJDAG biedt vele cursussen voor kinderen!
13 t/m 17 september organiseren zij een Probeerweek. Doe je mee?

Meld je aan door een gratis ticket te bestellen voor een van de onderstaande cursussen.

Kies jouw cursus