Speelruimte peuters 2-3 jrTerug naar het overzicht

Meld je aan voor de nieuwe reeks Speelruimte Peuters van VRIJDAG in Groningen!
Ga met je peuter op ontdekkingstocht bij de lessen van VRIJDAG!

Laat je verrassen en inspireren door de vindingrijkheid van je kind. Tijdens het spel ontdekt je kind wat het allemaal kan, waar het plezier in heeft en hoe het is om samen te spelen met andere kinderen. Terwijl jij als ouder op een vaste plek zit en vooral toekijkt als een onderzoeker, gaat je kind zelf op ontdekkingstocht. De ruimte vormt een eiland dat bestaat uit verschillende materialen en vormen. De veilige klimobjecten en voorwerpen nodigen je kind uit tot zintuiglijk en fantasievol spel. Zo is de speelruimte een ontdekkingsreis voor kind én ouder.

Ouderavond

Tijdens elke reeks vindt een ouderavond plaats met ervaringsoefeningen en theoretische achtergrondinformatie over de speelruimte. Doe inspiratie en kennis op over hoe je thuis zelf een speleiland voor je kind kunt creëren en het spel van je kind kunt begeleiden. 

Stichting Profound Play

In deze speelruimte, ontwikkeld door Stichting Profound Play, wordt er gewerkt vanuit de Pikler pedagogiek en de natuurlijke ontwikkeling van spel bij het jonge kind.

Meld je aan

De reeks start vanaf 14 september met 5 nieuwe lesochtenden van 9.30 uur tot 11.00 uur. Doen jullie mee? Klik eenvoudig door via de roze websitebutton.

Meer cursussen

Kijk op de website voor meer lessen van VRIJDAG voor baby's en peuters. Klik eenvoudig door via de roze button.

VRIJDAG

Noorderbuitensingel 11
9717 KK Groningen
Prijs € 75 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur! Maak eerst een lekkere wandeling door het bos!

Wij hebben weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips