Vrije InloopTerug naar het overzicht

Muziek, theater en beeldende kunst voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

De Vrije Inloop is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken elke woensdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur samen bij VRIJDAG in de Walstraat 34. Kinderen zijn de baas, kiezen zelf en doen verschillende dingen. Inschrijven is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol=vol.

Er wordt gewerkt met een strippenkaart: 1 strip € 8,00, 5 strippen € 40,00 en 10 strippen € 75,00. Is dit te duur? Kijk of je in aanmerking komt voor subsidie. Betalen kan op locatie (pinnen is ook mogelijk).

Beeldende kunst
Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en het gebruik van allerlei materialen en ontdek je wat je leuk vindt om te doen en te maken.

Theater
Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn. Samen bedenk je wat je gaat doen: wil je zingen, verkleden of schminken? In een soapserie spelen, een film of een toneelstukje? Iedereen kan spelen. Hier ontdek je of je dit leuk vindt.

Muziek
Samen ontdek je met verschillende muziekdocenten hoe leuk het is om muziek te maken. Kijken en luisteren, spelen of zingen, drummen en keyboard bespelen. Niks staat vast en leuk wordt het zeker!

Voor meer informatie over de Vrije Inloop, klik je op de roze button. 

VRIJDAG

Sint Jansstraat 7
9712 JM Groningen
Openingstijden Woensdag van 14:00 tot 16:30 Prijs €8,- per strip, €40 voor 5 strippen en €75,- voor 10 strippen. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs