Open lessen voor kinderenTerug naar het overzicht

woensdag 13 oktober
Vrije Inloop voor kinderen bij Vrijdag in Groningen, kom ook, want Kinderen zijn hier de baas!
Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken tussen 15 september en 13 oktober elke woensdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur samen bij VRIJDAG in de Walstraat 34. Ze bieden iedere middag drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en afwisselend een muziek- of theateractiviteit.

Om 14.30 uur is er een korte introductie van het thema en de activiteiten van de dag. Kies ter plekke wat je wil doen! Na een pauze kun je kiezen voor een van de andere activiteiten.

Kom je voor de eerste keer en vind je het echt heel spannend? Zeg dat dan even tegen ze, of bel van tevoren, ze helpen je graag! Je kunt ook eerst een keer een halve les meedoen.

Beeldende kunst
Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en materiaalgebruik en kom je erachter wat je leuk vindt om te doen en te maken.

Theater
Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn en zich te verkleden en schminken. Wil je in een soapserie spelen, of een korte film of een toneelstuk maken? Dat kan allemaal bij Vrijdag!

Muziek
Ontdek samen met verschillende muziekdocenten hoe leuk het is om muziek te maken. Kijken en luisteren, spelen, zingen, drummen of keyboard bespelen. Niks staat vast en plezier is gegarandeerd!

Ticket of strippenkaart
Aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Dus wie vooraf een ticket koopt is altijd verzekerd van een plek. Je kunt een los ticket kopen of een strippenkaart. 

Meer informatie
Wil je meer weten of direct reserveren, ga dan via de roze button naar de website.

VRIJDAG

Sint Jansstraat 7
9712 JM Groningen
Openingstijden zie website voor meer data en tijden Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur! Maak eerst een lekkere wandeling door het bos!

Wij hebben weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips