Word lid van de Bouw-Club!Terug naar het overzicht

donderdag 7 maart 2024
Word lid van de Bouw-Club en bouw de allermooiste creaties Bij Spruit!
Houden jouw kids van LEGO® en vinden ze het leuk om wekelijks met andere kinderen lekker te bouwen aan mooie creaties? Word dan lid van de Bouw-Club Bij SPRUIT!

De Bij Spruit Bouw-Club heeft 35 bijeenkomsten per jaar. In deze bijeenkomsten van 1,5 uur kun je naar hartenlust bouwen. Er zijn heel veel losse LEGO® stukjes om creatief mee aan de slag te gaan. We wisselen opdrachten en projecten af met het bouwen aan uitdagende sets. Er is een mooi aanbod op diverse bouwniveaus en zijn constant onze collectie aan het aanvullen.

Praktische informatie

De Bouw-Club start op 29 september 2023 en is voor kinderen vanaf 7 jaar tot einde basisschool. Als er plek is, kun je gedurende het jaar instromen, dus kom vooral een keertje langs. Er zullen bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddag van 16:00-17.30 uur en op zaterdagochtend van 11:15-12.45 uur.

Leden van de Bouw-Club kunnen rekenen op 35 bijeenkomsten per jaar, tijdens de schoolweken. In de schoolvakanties zijn leden van de Bouw-Club welkom bij de LEGO-Kampdagen. Als lid krijg je hier 10% korting.


Klik op de roze button voor meer informatie over de Bouw-Club.

Benieuwd naar andere leuke uitjes, klik hier voor de Uitagenda!

Bij Spruit

Timpweg 3
Groningen
Openingstijden Elke vrijdagmiddag of zaterdagochtend Prijs Zie webstite Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?