Maïsdoolhof en buitenspelenTerug naar het overzicht

vrijdag 8 juli 2022
Bij Bloemenboerderij kun je dwalen door het maïsdoolhof, spelen op het erf of bloemen plukken.
Bij Bloemenboerderij Saaxumhuizen, vlakbij Pieterburen, is van alles te doen deze zomervakantie!

Op een enorm terrein moet jij je weg vinden in het maïsdoolhof (open vanaf 8 juli). Elke jaar is er een ander thema, zie het doolhof er anders uit en zijn er andere vragen. Weet jij de uitkijktoren te vinden? Voor de allerkleinsten is er een kabouterdoolhof en als je alle kabouters vindt krijg je een maïsdiploma.

Meer kinderactiviteiten in de zomervakantie


Uitgespeeld in het doolhof dan op naar het erf want hier kun je skelteren, traptrekkers, botsfietsen, op de trampoline of een duik nemen in het maïsbad. Heb je genoeg buiten gespeeld dan rust je hier even lekker uit op het terras.

Pluktuin

De bloemenpluktuin is ook geopend en in de zomer pluk je hier je eigen boeket. Geen zin om je eigen bos te plukken? Vind je de mooiste boeket in de boerderijwinkel op het erf. Er zijn hier ook een heleboel andere Groninger producten te koop.

Kinderfeestje in het maïsdoolhof

Ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? Dan kun je hier ook je verjaardag vieren. Je kunt van alles doen maar in elk geval ranja en cake met slagroom eten. Dan nog klompen verven en/of boerengolf doen. Misschien het doolhof in. Éën ding is zeker, het wordt een super dag!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

TIP: Bekijk alle leuke zomerse uitjes in Groningen met kinderen.

Bloemenboerderij

Dikemaweg 10
9957NB Saaxumhuizen
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Jippie... zomervakantie!

Jippie... zomervakantie!

Zes weken lang zomervakantie! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Er is weer zoveel leuks te doen in Groningen.

Bekijk onze tips en geniet van de zomer!

Leuke uittips