Eten, spelen & zwemmenTerug naar het overzicht

dinsdag 2 mei
Kom lekker eten en spelen in de speeltuin van Restaurant de Binnenspeelplaats!
Ben je op zoek naar een gezellig restaurant waar je kunt genieten van heerlijk eten én waar de kinderen zich optimaal kunnen vermaken? Kom dan naar Restaurant De Binnenplaats! Geniet op het grote terras of in de hippe verwarmde serre, beide met uitzicht op de speeltuin.

De chef-kok heeft een uitgebreide menukaart samengesteld, waarbij rekening is gehouden met diverse dieetwensen. En het beste van alles? Je kunt via handige bestelzuilen bestellen, waardoor je nog sneller kunt genieten van je maaltijd.

Spelen in de zandspeeltuin

Terwijl jij lekker aan het lunchen of dineren bent, kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote zandspeeltuin vol leuke speeltoestellen. En als het weer het toelaat, kun je plaatsnemen op het grote hippe terras met uitzicht op de speeltuin.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 uur en de speeltuin is gratis toegankelijk. Kom dus gezellig langs met het hele gezin en geniet van een onvergetelijke dag vol lekker eten en spelen!

Speeltuin de Binnenplaats is onderdeel van Camping Wedderbergen.

Meer info & dagtickets bestellen

Wil je gebruik maken van het zwembad, de waterspeeltuin en de indoor speelhal, dat kan ook! Klik op de roze button voor meer informatie en om je tickets te bestellen.

Tip: op zoek naar andere leuke uitjes? Neem een kijkje in de Uitagenda.

Speeltuin de Binnenspeelplaats

Molenweg 2
9698 XV Wedde
Openingstijden Zeven dagen per week geopend Prijs gratis entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom naar de Boekstartdag

Kom naar de Boekstartdag

Op 3 juni organiseren de bibliotheken in de provincie Groningen allerlei leuke activiteiten voor de kleintjes. De allerjongste bezoekers en hun ouders/verzorgers krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit!

Bij jou in de buurt