Bumba op Reis 1+Terug naar het overzicht

woensdag 19 februari

De Klinker

Mr. D. U. Stikkerlaan 251
9675 DG Winschoten
Openingstijden Eerste voorstelling woensdag 19 februari 13:30 - 14:30 uur
Tweede voorstelling woensdag 19 februari 16:00 - 17:00 uur
Prijs Vanaf €12,- Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Lach en zing mee in de Klinker tijdens deze super vrolijke kindervoorstelling voor de allerkleinsten.
Kom naar de Klinker in Winschoten om Bumba in het écht te zien! Deze giga leuke en populaire show voor de allerkleinsten is interactief, vrolijk en héél herkenbaar omdat je kindje Bumba en zijn vriendjes al gezien heeft in de TV show. Het is zo schattig om ze te zien genieten van de voorstelling, lekker meedansen en zingen.

‘Bumba op reis’ is een theateravontuur voor onze allerjongste bezoekertjes. Clowntje Bumba en zijn lieve vriendjes gaan in deze voorstelling met z’n allen op reis, waarbij ze Babilu kwijtraken. Op hun zoektocht belanden ze in het Wilde Westen, waar ze cowboy en indiaantje spelen, in Afrika en Azië, met een tussenstop in Sneeuwland. Vinden ze Babilu terug? Daarom nodigen we voor de allerjongsten onder ons clowntje Bumba en al zijn grappige, lieve vriendjes uit voor een bezoekje.

Op woensdagmiddag spelen er twee voorstellingen: de eerste om 13:30 uur en de tweede om 16:00 uur. De voorstelling duurt een uur zodat je kleine spruit het goed vol kan houden. Er zijn stoelverhogers - beperkt aantal - aanwezig. Voor de voorstelling is er een kindermiddag waarbij je kunt kleuren of een ballondier kunt laten maken door een clown. Na de voorstelling kun je op de foto met Bumba!

Kun je niet wachten op je kleine telg mee te nemen naar Bumba dan boek je tickets via de roze websitebutton.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs