Cinekid FestivalTerug naar het overzicht

vrijdag 22 oktober
Het leukste kinderfestival in de herfstvakantie beleef je bij het FORUM!
Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar! In de herfstvakantie (18 t/m 22 oktober) beleef je bij het FORUM de beste films, doe je mee aan de coolste workshops en ontdek je het Cinekid Lab: de digitale speeltuin vol installaties en games!

Benieuwd wat er te doen is? Je kunt onder andere een kijkje nemen in de magische wereld van Field. In deze installatie wordt je één met het ecosysteem. Loop, ren, zwaai, wuif of kruip langs weides, bloemen en vlinders, dwars door de vier seizoenen en zie hoe jij invloed hebt op hoe alles groeit en bloeit.

Ook kan je de film Captain Nova bekijken.. Het is het jaar 2050... Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Meer informatie & tickets
Voor meer info, de rest van het programma en tickets klik je op de roze button.


Tip: Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Forum Groningen

Nieuwe Markt 1
9712 HR Groningen
Openingstijden Maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x leuke theatervoorstellingen

8x leuke theatervoorstellingen

Vier de vakantie bij Spot Groningen. Samen met je kind(eren) geniet je van fantastische uitvindingen, overdonderend muziektheater, adembenemend circustheater en nog heel veel meer. Kies uit een van de 8 jeugdvoorstellingen!

Bekijk ze alle 8