Kinderboekenweek 2021Terug naar het overzicht

woensdag 6 oktober - zondag 17 oktober
Wat wil jij worden? Ontdek het tijdens de Kinderboekenweek 2021!
Van 6 t/m 17 oktober is het weer de Kinderboekenweek!

Door het hele land worden er activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld op scholen, bij bibliotheken en in boekhandels. Uiteraard Organiseren ook veel organisaties in 't Gooi deze week activiteiten rondom het thema 'Worden wat je wil': er komen auteurs voorlezen of signeren of je kunt voorstellingen bijwonen!

Worden wat je wil
Tijdens de Kinderboekenweek 2021 staan de beroepen centraal. Sommige kinderen weten het allang, anderen wisselen per week en sommige hebben ook nog geen idee. Een ding is zeker; 'je mag worden wat je wil'. Verdiep je in de wereld van bijzondere, gekke, mooie, moelijke en uitzonderlijke beroepen door het lezen van boeken!

Boekenweekgeschenk
Natuurlijk komt er ook weer een boekenweekgeschenk! Het Kinderboekenweekgeschenk 2021 wordt geschreven door Bette Westera. Het prentenboek komt van de hand van Mark Janssen.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Tip: Lees onze blog met boekentips voor het hele gezin

Kidsproof Groningen


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x leuke theatervoorstellingen

8x leuke theatervoorstellingen

Vier de vakantie bij Spot Groningen. Samen met je kind(eren) geniet je van fantastische uitvindingen, overdonderend muziektheater, adembenemend circustheater en nog heel veel meer. Kies uit een van de 8 jeugdvoorstellingen!

Bekijk ze alle 8