Nationale Voorleesdagen '23Terug naar het overzicht

zaterdag 4 februari
Voorlezen is hartstikke leuk! Ontdek het tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023!
Van 25 januari t/m 4 februari 2023 zijn het weer de Nationale Voorleesdagen! Deze dagen hebben tot doel het voorlezen te stimuleren aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Zo worden kleintjes grote lezers!

Gedurende de Nationale Voorleesdagen worden er in allerlei verschillende bibliotheken leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er voorleesochtenden, een voorleesontbijt, voorstellingen en nog veel meer! Bekijk alle activiteiten in onze Uitagenda.

Prentenboek van het jaar
Dit jaar is het Prentenboek van het jaar 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje'. Ieder kind houdt ervan om zich niet aan de regels te houden. Ieder kind maakt er wel eens een troep van. En daarom zal ook ieder kind zich herkennen in Maximiliaan Modderman. Hij geeft namelijk een feestje aan zijn speelgoeddieren, maar het feest wordt zo wild dat er een enorme bende ontstaat. Wat zullen papa en mama hiervan vinden?

Hebben jullie het prentenboek van het jaar al uit? Neem dan ook eens een kijkje in de Prentenboek Top 10 en ontdek de leukste prentenboeken van dit jaar! Wil je meer weten over de Nationale Voorleesdagen en de activiteiten bij jou in de buurt? Klik dan op de roze button!


Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Kidsproof Groningen


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in