Jungleboek de Musical (6+)Terug naar het overzicht

zondag 5 februari
Ga op avontuur met Mowgli, Baloe en Baghiera tijdens Jungleboek de Musical bij Kielzog!

Kinder en familiemusical 

Ga op avontuur met Mowgli, Baloe en Baghiera. Theater Terra giet het wereldberoemde The Jungle Book van Joseph Kipling om tot de prachtige familiemusical Jungleboek. 

Het verhaal

Jungleboek vertelt het verhaal van mensenkind Mowgli, dat opgroeit te midden van een wolvenfamilie in de jungle van India. Met zijn beste vrienden Baloe de beer en Baghiera de panter is zijn leven verre van normaal. Hij leert jagen, speelt in de dichtbeboste wouden en voelt zich in de jungle als een vis in het water. Maar niet alle junglebewoners zijn blij met de aanwezigheid van Mowgli. Tijger Shier Khan wil het kind verdrijven. Mowgli begint te twijfelen aan zijn plek in de jungle en ontdekt dat hij terug moet keren naar de mensenwereld. Natuurlijk niet voordat hij duidelijk heeft gemaakt wie de échte koning van de jungle is.

Gratis parkeren
Je kunt je auto gratis parkeren op loopafstand van het theater (Kielzog, Gorecht Oost 157, Hoogezand). Het theater is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of op de fiets.

Meer info & tickets
Klik op de roze button voor tickets en informatie over deze voorstelling.
Tip: Benieuwd naar andere leuke uitjes? Neem dan een kijkje in onze Uitagenda.

Kielzog Theater

Gorecht Oost 157
9603 AE Hoogezand
Openingstijden 5 Februari 2023 om 15:00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in