PuzzeltochtTerug naar het overzicht

zondag 10 juli 2022
Het is zomer, tijd om eropuit te gaan met de leuke puzzeltochten van Local Groningen!
Wat is er mooier dan leuke nieuwe plekjes te ontdekken? LocalGroningen weet deze bijzondere plekjes wel te vinden. Willen jullie een leuke familieactiviteit ondernemen die voor jong en oud geschikt is? Ja, zelfs voor opa en oma! Misschien een goed idee tijdens de dagen dat opa en oma op de kinderen passen tijdens de vakantie. Met de Kinder autopuzzeltocht vermaken de kinderen zich met allerlei spelletjes voor in de auto, leuke opdrachtjes en de verrekijker, maar ook buiten tijdens een korte wandeling of stop in het groen. De (groot)ouders kunnen genieten van de prachtige plekjes onderweg en leren wellicht ook nog wat nieuwe feitjes. Ga op ontdekkingstocht in het Westerkwartier, een leuke beleving voor jong en oud.

De route start bij de Struisvogelboerderij waar je de struisvogels in levende lijven kunt ontmoeten. Je kunt er zelfs een struisvogelsafari doen.
Onderweg kom je van alles tegen, én kunnen de kinderen ook heerlijk spelen in de speeltuin van Abeltje. Lever aan het einde de vragen in en maak kans op een leuke familieprijs!!


Benieuwd? Voor meer informatie en reserveren klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Local Groningen

Jensemaweg 3
9883 TH Oldehove
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Jippie... zomervakantie!

Jippie... zomervakantie!

Zes weken lang zomervakantie! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Er is weer zoveel leuks te doen in Groningen.

Bekijk onze tips en geniet van de zomer!

Leuke uittips